Werkwijze en behandeling

De intakebehandeling
De behandelingen beginnen altijd met een eerste intake gesprek. Deze kunt u met mij inplannen door mij te mailen, door het contactformulier op deze website in te vullen of door mij te bellen op het telefoonnummer van de praktijk: 072-5727932.

Tijdens het intakegesprek van 60 minuten wordt uw klacht grondig onderzocht met behulp van een uitgebreide diagnose waarbij o.a. gekeken wordt naar de tong, de pols, en wordt een acugraph meting  uitgevoerd om te zien hoe de meridianen functioneren. De resultaten zullen met u besproken worden.

Geen enkele behandeling is hetzelfde
Geen enkele behandeling is hetzelfde en elke behandeling zal specifiek op uw persoon, uw klacht, uw gevoeligheid en op uw vooruitgang (na een aantal behandelingen) worden aangepast. Zo ontvangt u de meest effectieve behandeling, omdat deze volledig op uzelf en op uw klacht aansluit. De eerste intake behandeling zal altijd worden gecombineerd met een eerste acupunctuurbehandeling. Hierdoor kunnen we direct al een begin maken met het verbeteren van uw klacht of probleem. U hoeft bij de behandeling overigens enkel de gebieden waar de naaldjes worden geplaatst van kleding te ontdoen.

De acupunctuurbehandeling zelf
Tijdens de behandeling zelf worden steriele wegwerp naaldjes in de acupunctuurpunten geplaatst. Dit prikje voelt u iets, het kan een soort elektrisch schokje geven of een tinteling. Dit gevoel is snel weer weg en niets om bang voor te zijn. De naaldjes blijven zo’n 20 à 25 minuten in de huid staan. Afhankelijk van de klacht krijgt u tevens voeding- of bewegingsadviezen.

Behandeltraject acupunctuur
Het specifieke behandeltraject dat tijdens de intake met u is besproken varieërt qua lengte natuurlijk per persoon en per klacht, maar over het algemeen kunnen we na vijf behandelingen goed zien of de behandeling het gewenste effect heeft en zou u dus een verbetering in uw situatie kunnen verwachten. Hierna vindt er dus vaak een evaluatie plaats.

Contact Gegevens

Acupunctuur, NAET en Total Reset praktijk Loes van der Laarse

Adres: H. Henriquez Pimenteltuin 20
1705HW Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 57 27 932
Email: acu@loesvdlaarse.nl
KvK: 37151643
AGBcode: 90-022335
Praktijk code: 90-001375

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Afspraken zijn in de avonduren ook mogelijk.
Vergoedingen mogelijk uit aanvullend pakket.

Contact