Wat is NAET en Total Reset

TotalResetWat is een allergie en wat is een NAET en Total Reset behandeling
Een allergie is een overdreven reactie van het immuunsysteem op een stof van buitenaf en kan op elke leeftijd ontstaan. Het immuunsysteem beschermt het menselijk lichaam tegen indringers zoals bacteriën, schimmels en virussen. Bij een allergie reageert het immuunsysteem niet alleen op schadelijke indringers, maar beschouwt het ook onschuldige stoffen ten onrechte als gevaarlijk en bedreigend. Het afweersysteem doet vervolgens al het mogelijke om die stoffen te bestrijden. Dit kan zich uiten in klachten zoals een verstopte of lopende neus, niezen, rode en tranende ogen. Maar ook darmklachten en eczeem zijn een gevolg van een allergie of een intolerantie.

Bij NAET (Nambrudipad Allergy Elimination Technique) en Total Resetr wordt er geen onderscheid gemaakt tussen een allergie, intolerantie en overgevoeligheid. Contact met het allergeen wordt door de hersenen beschouwd als een bedreiging voor het lichaam. Het veroorzaakt een blokkade in de energiebanen van het lichaam. Je zou kunnen zeggen dat hierdoor de normale energiestroom door het lichaam wordt verstoord, dit kan aanleiding geven tot een verminderde werking van één of meer organen.

Welke klachten kunnen met NAET en Total Reset behandeld worden?
Veel meer klachten kunnen te maken hebben met verborgen allergieën of intoleranties. Te denken valt aan astma, maag en darmproblemen, hartritmestoornis, migraine en hoofdpijn, gewrichtsklachten en fybromyalgie, vermoeidheid, ADD- ADHD, autisme, hooikoorts, bedplassen, zwak immuumsysteem, eetstoornissen. Maar ook emotionele klachten zoals depressiviteit, angsten en fobieën, boosheid en onzekerheid kunnen te maken hebben met een onderliggende intolerantie.

Hoe ziet een behandeling met NAET en Total Reset eruit?
Er wordt gebruik gemaakt van een spiertest (de armtest). Het testen begint met de basisallergenen. Dit zijn voedingsstoffen zoals ei, calcium, vitamines, suiker, mineralen, granen, gist en zout. Deze stoffen worden zo nodig behandeld. Wanneer je voor deze stoffen allergisch bent of deze niet goed kunt verwerken, dan kunnen er allerlei lichamelijke en geestelijke klachten optreden.
Gemiddeld hebben mensen met een allergie 5 – 12 behandelingen nodig.

NAET: Een praktijkvoorbeeld over een cliënt met suikerallergie
Een cliënt heeft bijvoorbeeld het buisje met “suiker” in de hand. Via de spiertest wordt er uitgetest op welk niveau het allergeen invloed heeft, het lichamelijke, het chemische of het emotionele niveau. Tevens wordt er ook nog getest op welk orgaan of organen het een verzwakkende werking heeft.

De behandeling bestaat uit het activeren door massage van bepaalde punten langs de ruggengraat. Dit is om de hersenen en het zenuwstelsel opnieuw te programmeren. Daarna wordt de behandeling voltooid door een aantal drukpunten te masseren op de handen en voeten. Hierdoor worden de blokkades in de meridianen, die door het allergeen veroorzaakt werden, opgelost. Hierna mag je nog 15 minuten blijven liggen met het buisje met suiker in de hand.

Na de behandeling wordt er getest of het probleem met het allergeen (b.v.suiker) op alle niveaus is opgelost. Hierna moet je je minimaal 25 uur aan een bepaald dieet houden, zodat het contact met de voedingsstof (in dit voorbeeld suiker) of het allergeen vermeden moet worden. Dit dieet is per behandelde stof verschillend. Verder is het belangrijk dat je om de 2 uur een aantal punten masseert.

Contact Gegevens

Acupunctuur, NAET en Total Reset praktijk Loes van der Laarse

Adres: H. Henriquez Pimenteltuin 20
1705HW Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 57 27 932
Email: acu@loesvdlaarse.nl
KvK: 37151643
AGBcode: 90-022335
Praktijk code: 90-001375

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Afspraken zijn in de avonduren ook mogelijk.
Vergoedingen mogelijk uit aanvullend pakket.

Contact