Tarief en vergoedingen

Op deze pagina vind u meer informatie over het behandeltarief. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk. In de aanvullende pakketen, afgezien van het eigen risico

Behandeltarief acupunctuur

  • Eerste behandeling voor volwassenen: € 90,00
  • Eerste behandeling voor kinderen: € 75,00
  • Tarief voor vervolgbehandelingen: € 67,00

Het is belangrijk dat u uw afspraak als u verhinderd bent 24 uur van tevoren afzegt. Als u niet op de gemaakte afspraak komt dan wordt de behandeling in rekening gebracht.

De behandelingen duren over het algemeen 45 minuten. De eerste intakebehandeling duurt circa 60 minuten, vandaar ook het iets hogere tarief. Na vijf behandelingen vind er gewoonlijk een eindevaluatie plaats.

Wat vergoedt mijn zorgverzekeraar?
Acupunctuur valt als alternatieve geneeswijze onder de aanvullende zorgverzekering. Omdat ik als acupuncturist NVA-gecertificeerd ben, vergoeden zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk. Wanneer u het fijn vind om bij het behandeltraject rekening te houden met het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, dan kan dat uiteraard.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een intakebehandeling inplannen?
Wilt u meer informatie over de behandeling van uw klacht bij acupunctuur Heerhugowaard dan verzoek ik u vriendelijk om via de volgende pagina vrijblijvend contact met mij op te nemen: Contactformulier.

Contact Gegevens

Acupunctuur, NAET en Total Reset praktijk Loes van der Laarse

Adres: H. Henriquez Pimenteltuin 20
1705HW Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 57 27 932
Email: acu@loesvdlaarse.nl
KvK: 37151643
AGBcode: 90-022335
Praktijk code: 90-001375

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Afspraken zijn in de avonduren ook mogelijk.
Vergoedingen mogelijk uit aanvullend pakket.

Contact