NAET en Total Reset behandeling / methode

De Naet en Total Reset gebruiken dezelfde techniek en methode.

De eerste keer bestaat de behandeling uit een intake, anamnese en een diagnose. Een spiertest maakt deel uit van de diagnose. De spiertest wordt onder meer gebruikt voor het testen op allergieën. De spiertest wordt meestal afgenomen waarbij de patient op de rug op de massagetafel ligt, maar zittend is ook mogelijk.

Vervolgens wordt het lichaam behandeld voor de allergieën. De patiënt gaat daarvoor op zijn buik liggen en krijgt ademinstructies. De therapeut masseert een aantal acupressuurpunten op de rug. Deze punten staan in verbinding met alle organen, alle meridianen, de zenuwbanen en de hersenen. Zo wordt alle opgedane informatie verspreid over alle delen van het lichaam inclusief de hersenen.

behandelpunten-ruggegraat1

Tijdens deze massage is de patiënt in contact met de energie van het allergeen of de overgevoelige emotie. De aanwezigheid van deze energie leidde voorheen tot een blokkade van de energiestroom door de meridianen. Dit uitte zich in een allergische reactie. Door het masseren van deze acupressuurpunten krijgt de energiestroom een impuls en blijft de energie vrij stromen. Lichaam en geest van de patiënt registreren nu dat de energie door het lichaam vrij blijft stromen ondanks de aanwezigheid van het allergeen, leren zo dat deze energie geen gevaar vormt en onthouden dit. Zodoende worden het lichaam en geest ‘gereset’.

Na de rugbehandeling worden een aantal acupuntuurpunten op het lichaam gemasseerd, waarna de patiënt gedurende 15 tot 20 minuten met het allergeen in de hand, stil blijft liggen op de tafel. Na deze rustperiode worden opnieuw de spiertest gedaan om te checken of de behandeling
succesvol was.

Daarna gaat de patiënt naar huis. Nu moet gedurende 25 uur ieder contact met het behandelde allergeen worden vermeden. Na 25 uur vermijden, is die specifieke allergie uitgeschakeld. De volgende keer dat de patiënt weer bij zijn therapeut verschijnt wordt eerst nagetest of de
vorige behandeling is geslaagd. Vervolgens wordt de volgende allergie getest en eventueel behandeld.

Contact Gegevens

Acupunctuur, NAET en Total Reset praktijk Loes van der Laarse

Adres: H. Henriquez Pimenteltuin 20
1705HW Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 57 27 932
Email: acu@loesvdlaarse.nl
KvK: 37151643
AGBcode: 90-022335
Praktijk code: 90-001375

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Afspraken zijn in de avonduren ook mogelijk.
Vergoedingen mogelijk uit aanvullend pakket.

Contact