Loes van der Laarse

Sinds mijn 18e ben ik bezig met zorgen en verzorgen. Als verpleegkundige ben ik in diverse werkvelden binnen de zorg actief geweest. Behalve de reguliere zorg heb ik altijd belangstelling gehad voor de alternatieve of complementaire geneeswijzen. In 1990 ben ik daarom gestart met de opleiding acupunctuur aan de Anglo Dutch Institute for Oriëntal Medicine.

Na deze opleiding heb ik een aantal specialisatie opleidingen gevolgd om mij verder te verdiepen in de kinderacupunctuur, Chinese kruiden, auriculo therapie(ooracupunctuur), pijnbestrijding met electro-acupunctuur, de methode van dr Tan en als laatste opleiding NAET (Dr. Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques). Ik vind het heel belangrijk om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en om die reden volg ik met veel plezier colleges, workshops en congressen.

Ik heb een geheel eigen stijl van behandelen ontwikkeld. Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, observatie en intuïtie. Het is voor mij een passie om de disbalans bij iemand op te sporen en te behandelen. Door mijn uitgebreide kennis, ben ik in staat om u op vele vlakken te begeleiden en om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen. Ik vind het prettig om een bijdrage te kunnen leveren aan herstel op zowel fysiek als op het emotioneel vlak. Vaak zie bij mijn cliënten dat ze een enorme sprong voorwaarts maken op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Loes van der Laarse is lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) en maakt hierin bovendien deel uit van de Raad van Beroep. De NVA is de belangrijkste beroepsvereniging voor acupuncturisten die in Nederland een eigen praktijk voeren. De NVA staat tevens garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden en u mag hierom dan ook de hoogste mate van kwaliteit verwachten van haar behandelingen.

Contact Gegevens

Acupunctuur, NAET en Total Reset praktijk Loes van der Laarse

Adres: H. Henriquez Pimenteltuin 20
1705HW Heerhugowaard
Telefoon: 072 - 57 27 932
Email: acu@loesvdlaarse.nl
KvK: 37151643
AGBcode: 90-022335
Praktijk code: 90-001375

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Afspraken zijn in de avonduren ook mogelijk.
Vergoedingen mogelijk uit aanvullend pakket.

Contact